Red Velvet Cake

Red Velvet Cake
Oetker webshop

Bakfilm

Variatierecepten

Red Velvet cake met ganache
Red Velvet cake met ganache

Heerlijk luchtige Red Velvet cake met een romige ganache van witte chocolade.

lees meer
Red Velvet Cupcakes
Red Velvet Cupcakes

Red Velvet Cupcakes met een mooie toef crème, een bijzondere traktatie door de rode kleur van de...

lees meer

Veelgestelde vragen

Wat is een Red Velvet Cake?

Red Velvet Cake is een traditionele Amerikaanse taart die bijzonder is door de combinatie van de mooie rode kleur met een witte topping. Van oorsprong komt Red Velvet Cake uit de zuidelijke staten van Amerika, maar de taart is beroemd geworden door het recepten van de patissiers van het gerenommeerd Waldorf Astoria hotel in New York.

Kan ik Monchou vervangen door een ander ingrediënt?

Monchou kan worden vervangen door roomkaas of zuivelspread (light).

Kan ik de slagroom vervangen door een ander ingrediënt?

Slagroom  in de taart kan vervangen worden door 40 ml olie en 75 ml water

Hoe lang is het bereidde product houdbaar en waar bewaar je het?

Max. 3 dagen houdbaar in de koelkast in een afgesloten trommel.

Hoe voorkom ik dat mijn beslag gaat stuiven in mijn beslagkom?

Doe de mix, de slagroom en de eieren samen in de kom. Roer met een lepel of met de mixer die uit staat de massa goed door elkaar. Zo voorkom je stuiven.

 

Stel een vraag